Izvješće sa Studijskog putovanja, Istanbul 2019.

U organizaciji predsjedništva i tajništva Hrvatske parking udruge, organizirano je studijsko putovanje u Istanbul, na sajam Intertraffic, na koje je išlo 50 predstavnika članica Hrvatske parking udruge.

Putovanje je započelo 09. travnja 2019. godine okupljanjem u zračnoj luci Franjo Tuđman u Velikoj Gorici u 7.15 sati nakon čega smo u Istanbul sletjeli u 12.30 sati.

Nakon panoramskog obilaska Istanbula, smjestili smo se u hotel i ručali, nakon čega smo organiziranim prijevozom otišli do trga Taksim u slobodno razgledavanje.

     10. travnja 2019. godine u 10.00 sati nakon doručka uputili smo se na sajam Intertraffic, koji je bio otvoren do 17.00 sati na kojem su predstavnici naših članica obišli  i upoznali se sa svim novostima koje se nude na tržištu vezanim uz promet u mirovanju. Nakon sajma svi smo se okupili na organiziranom ručku u restoranu Gelik, a ostatak dana su svi mogli provesti u individualnom obilasku istanbula.

  1. travnja 2019. godine, nakon doručka organiziran je organizirani obilazak istanbula uz pratnju lokalnog vodiča, pri čemu smo obišli kulturne znamenitosti Istanbula: hipodrom, Plava džamija, Aja Sofija, rimske cisterne i palaču Topkapi. U pauzi obilaska organiziran je ručak u tradicionalnom osmanlijskom restoranu Panoramic restoran, a predsjedništvo i članovi Nadzornog odbora Hrvatske parking udruge su posjetili generalnu konzulicu dr.sc. Ivanu Zerec.
  2. travnja 2018. godine, nakon doručka i odjave iz hotela, otišli smo na organiziranu vožnju Bosporom i nakon ručka smo se uputili u zračnu luku , te smo u Veliku Goricu sletjeli u 19.10 h.

 

 

Tajništvo HPU