Izvješće o studijskom putovanju

U organizaciji predsjedništva i tajništva Hrvatske parking udruge, organizirano je studijsko putovanje u Amsterdam, na sajam Intertraffic, na koje su išla 44 predstavnika članica Hrvatske parking udruge.

Putovanje je započelo 19. ožujka 2018. godine okupljanjem u zračnoj luci Franjo Tuđman u Velikoj Gorici u 6.30 sati nakon čega smo u Amsterdam sletjeli u 10.30 sati.

Nakon panoramskog obilaska Amsterdama, smjestili smo se u hotel i otišli na organizirani ručak i popodnevni obilazak Amsterdama.

  1. ožujka 2018. godine u 10.00 sati uputili smo se na sajam Intertraffic, koji je bio otvoren do 17.00 sati na kojem su predstavnici naših članica obišli i upoznali se sa svim novostima koje se nude na tržištu vezanim uz promet u mirovanju. Na samom sajmu organizirano smo posjetili paviljon parkiranja i štandove Hectronica, Infoarta i Imobilisisa, dok su se ostali paviljoni razgledavali u slobodnom aranžmanu. U 20.00 sati smo prisustvovali večeri u organizaciji tvrtke Mobilisis d.o.o. u restoranu In de Waag.
  2. ožujka 2018. godine u 13.10 sati smo se sretno vratili u Hrvatsku.

 

Tajništvo HPU